#

На Броварщині затримали групу злочинців за викрадення авто та вогнепальну стрільбу

30.05.2018 13:55
На Броварщині затримали групу злочинців за викрадення авто та вогнепальну стрільбу

Сьогодні, 30 травня, у поліції Київщини повідомили про затримання групи злочинців, котрі спочатку обстріляли двері знайомого у Броварах, а потім викрали іномарку в селі Княжичі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

"24-річний молодик із своїми товаришами обстріляв вхідні двері квартири знайомого через те, що їм їх ніхто не відчинив. На щастя, ніхто не постраждав. Після цього хулігани поїхали в село Княжичі Броварського району, де побили киянина та відібрали у нього автомобіль Audi A6", - йдеться у повідомленні.

Працівники Броварського відділу поліції миттєво відреагували на повідомлення про злочини, які надійшли на спецлінію «102» - встановили, розшукали та затримали одного з підозрюваних. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Пояснити свої злочинні вчинки хлопець відмовився. Завтра йому суд обиратиме міру запобіжного заходу.

Поліцейські встановлюють всі обставини події та інших фігурантів, причетних до злочинів. Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: