#

У Гостомельській ОТГ батько та син влаштували стрілянину та вкрали авто (ВІДЕО)

12.02.2022 13:30
У Гостомельській ОТГ батько та син влаштували стрілянину та вкрали авто (ВІДЕО)
Фото з місця події

Поліція затримала батька і сина, які 10 лютого влаштували стрілянину в селі Горенка та викрали у власника автомобіль

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

За інформацією поліції, чоловіки підійшли до припаркованої на узбіччі машини, витягнули пістолет та здійснили кілька пострілів у повітря. Після цього один із чоловіків зник на автомобілі марки Skoda Fabia, а інший чоловік у той час виштовхав потерпілого з власного авто та втік на ньому.

Всі наряди поліції Бучанщини почали розшукувати зловмисників. Ними виявилися 48-річний та 28-річний батько та син, які проживають у Києві. У них вилучили патрони та речові докази.

Раніше у старшого підозрюваного вже були проблеми із законом,  зокрема за вчинення аналогічних злочинів. Так, 12 січня 2022 року фігурант разом із 41-річним спільником у столиці напали на місцевого жителя та викрали автомобіль. Вже за місяць чоловік повторив "подвиг" разом із сином.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що поліція Київщини повідомила про підозру мешканцю Херсонщини, який викрав елітний позашляховик наприкінці липня 2020 року.


Читати "Моя Київщина" у Telegram