#

На Бучанщині поліцейські знайшли могилу із закатованими чоловіками

30.04.2022 12:19
На Бучанщині поліцейські знайшли могилу із закатованими чоловіками
Фото з місця подій

Учора, 29 квітня, на території Бучанського району виявили яму з тілами трьох чоловіків, яких солдати російської федерації мордували, а потім жорстоко вбили

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що жертв катували тривалий період часу, на кінцівках знайдено кульові поранення. Наостанок кожному з чоловіків стріляли у вухо. Це чергове масове поховання, яке зробили окупанти на території Бучанського району, де вбили і закатували вже більше тисячі громадян.

Місце захоронення знаходилося в лісі, поряд із селом Мироцьке, жертвам зв’язували руки, намотували на обличчя тканину, аби закрити очі, у деяких чоловіків у роті знаходився кляп. На трупах присутні сліди тортур, а також вогнепальні постріли в різні частини тіла. 

За попередніми даними, окупанти намагалися приховати сліди знущань над українськими громадянами, тому скинули тіла в яму і засипали землею. 

Поліція Київщини вже провела огляд тіл загиблих, нині вони скеровані на судово-медичну експертизу. Загалом на території Київщини слідчими оглянуто 1202 тіла цивільних громадян, які були вбиті російськими окупантами.

Нагадаємо, що прокурори Бучанської прокуратури оголосили підозри десятьом російським окупантам, які катували та вбивали людей у Бучі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook