#

На Бучанщині ремонтують приміщення для батальйону тероборони

22.02.2022 20:00
На Бучанщині ремонтують приміщення для батальйону тероборони
Фото з місця подій

Нині триває ремонт приміщення для розміщення батальйону територіальної оборони на території Блиставицькького старостинського округу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Бучанського міського голови Анатолія Федорука у Facebook.

За словами міського голови, для об’єкту вже закуплено альтернативні джерела живлення, створено запас пального та обговорено усі варіанти комунікації і поширення важливої інформації.

Начальник батальйону тероборони Бучанського району Костянтин Лялька розповів, що наразі батальйон ще формується, а роботи із облаштування постійного місця дислокації вже підходять до завершення.

Костянтин Лялька наголосив на тому, що батальйону необхідно, також, укомплектуватися резервістами. Тому, усіх охочих вступити до батальону тероборони просять звертатися до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який розташований у Бучі.

Окрім того, Анатолій Федорук закликав земляків довіряти лише достовірним джерелам інформації та не панікувати. Мер написав:

Ми нація, що не міряється силою і не брязкає зброєю, але готова єднатися і відстоювати свої кордони, незалежність, мир і спокій у нашій державі.

Нагадаємо, що поліція Бучанщини затримала чоловіка, який торгував зброєю та боєприпасами.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: