#

На честь Усика: очільник Обухівського будинку культури вирішив перейменувати заклад

26.09.2021 12:14
На честь Усика: очільник Обухівського будинку культури вирішив перейменувати заклад
Фото з місця подій

Очільник Обухівського будинку культури Юрій Квеленков запропонував перейменувати заклад на честь боксера Олександра Усика

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Юрія Квеленкова у Facebook.

Народний артист Юрій Квеленков зазначив, що палац, це не тільки культура, а ще й спорт. Тисячі спортсменів різного рівня щодня відвідують секції з тенісу, футболу, волейболу, баскетболу. Також працює циркова студія, проводяться чемпіонати міста, області та України з карате і текхвандо, на сцені часто встановлюють ринг і проводять боксерські турніри.

У дописі йдеться:

У білому холі два роки тому я повісив, на мій погляд, портрет видатного спортсмена сучасної України, а після вчорашнього вечора, і світу – Олександра Олександровича Усика. Багато хто проходив повз, це не помічав, він ніби губився серед портретів Андрія Малишка, Богдана Ступки та інших знакових особистостей нашої країни. Але ось, змінилося все. Його портрет може і повинен бути головним у нашому палаці.

Квеленков звернувся до депутатів Обухівської районної ради з проханням винести на розгляд сесії питання про присвоєння Обухівському центру культури і дозвілля імя Олександра Усика.

Нагадаємо, що в Обухові стартував капітальний ремонт дитсадка "Веселка", який є одним із дошкільних закладів освіти регіону, включених до програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Читати "Моя Київщина" у Facebook