#

На чоловіка, який продавав жінок у сексуальне рабство, чекають у суді, - поліція Київщини (ФОТО)

28.02.2021 10:50
На чоловіка, який продавав жінок у сексуальне рабство, чекають у суді, - поліція Київщини  (ФОТО)
Фото з місця події

На Київщині перед судом постане 26-річний мешканець Луганщини, який організував міжнародний канал торгівлі жінками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції Київської області.

Зловмисник вербував жінок, які були в скрутному матеріальному становищі, та переправляв їх через державний кордон для подальшої сексуальної експлуатації.

26-річний мешканець Луганщини в мережі інтернет розміщував оголошення про високооплачувану роботу за кордоном для молодих жінок. Проте після перетину державного кордону жінки потрапляли до порнобізнесу.

Третього грудня правоохоронці Київщини затримали зловмисника в Бучанському районі, він повністю визнав свою провину. Наразі працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, завершили досудове розслідування, скерували до суду обвинувальний акт та остаточно перекрили канал торгівлі людьми.

Зловмисник обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Йому загрожує ув’язнення на строк до 12 років. Було встановлено 13 потерпілих та 22 епізоди злочинної діяльності.

Нагадаємо, що 26 лютого у будівлі Білоцерківського міськрайонного суду співробітники Служби судової охорони виявили у відвідувача препарати, що конкурентно заміщують короткодіючі наркотики.

May be an image of телефон

May be an image of одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Telegram