#

На Донеччині загинув воїн із Фастівщини Віктор Ярмоченко

21.05.2024 10:21
На Донеччині загинув воїн із Фастівщини Віктор Ярмоченко
Віктор Ярмоченко

12 травня на Донеччині загинув військовослужбовець з села Мала Офірна, що на Фастівщині, Віктор Ярмоченко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Фастівської міської ради.

Ярмоченко Віктор Володимирович народився 24 липня 1970 року в селі Рудня-Фасова  Володар-Волинського району Житомирської області. Навчався в сільській школі. Після закінчення школи пішов працювати токарем на підприємство. А пізніше обрав собі до душі будівельні спеціальності, був гарним майстром-плиточником.

У грудні  2001 року Віктор приїхав на роботу до Фастівського району, а вже на початку 2002 оселився в селі Мала Офірна.  Тут  чекала його доля  – дружина Лариса.  Сина дружини, Павла, прийняв як рідного,  і став з того часу головою сім’ї  і справжнім господарем в домі. Віктор був надійною підтримкою дружині і гідним прикладом сину. Із друзями Віктор був відкритим і чесним, за що і поважали його в товаристві.

Із початком повномасштабного вторгнення ворога в лютому 2022 разом з іншими добровольцями вийшов на місцевий блок-пост на захист громади. А у березні 2024 року став до лав Збройних сил України.

У Віктора Ярмоченка залишилися дружина, син, сестра, брат та племінники.

Церемонія прощання із захисником Віктором Ярмоченком відбудеться в середу, 22 травня о 12.00 біля будинку с. Мала Офірна, вул.Вишнева, 22.

Поховають бійця на кладовищі в с. Мала Офірна Фастівської громади.

Нагадаємо, що 21 травня у Броварах прощатимуться із полеглим захисником Олексієм Бєляєвим.

Читати "Моя Київщина" у Telegram