#

На екстрені виклики до броварчан приїжджав Міністр охорони здоров’я (ФОТО, ВІДЕО)

25.07.2020 09:14
На екстрені виклики до броварчан приїжджав Міністр охорони здоров’я (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 24 липня, міністр охорони здоров’я України Максим Степанов проінспектував Броварську багатопрофільну клінічну лікарню та навіть виїжджав на виклики разом з екстреною допомогою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Погляд".

Максим Степанов пояснює, що для продовження дієвого реформування медицини необхідно якнайкраще вивчити її роботу "зсередини", побувати на викликах, побачити , в яких умовах працюють лікарі, та у чому мають потребу.

За словами міністра, у 2019 році на лінію 103 надійшло 6 млн 900 тис. викликів.

Максим Степанов також не оминув увагою питання про низькі заробітні плати лікарям, зауваживши, що за стільки років держава не спромоглася підвищити платню медичним працівникам, а від цього залежить і якість надання медичних послуг.

На моє переконання, заробітна плата медпрацівників повинна починатися не з тих цифр, які є на сьогоднішній день, – каже Максим Степанов.

Окрім цього, очільник МОЗ зустрівся із представниками Координаційної ради учасників АТО/ООС Київської області та місцевої ГО "СВАБ". Одним із нагальних питань для обговорення стала відсутність у Київській області профільного госпіталю для реабілітації та лікування учасників АТО/ООС.

Нагадаємо, що в місті Бровари за добу працівники поліції затримали трьох водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння.



Читати "Моя Київщина" у Facebook