#

На Фастівщині до екологічної акції "Посади дерево" долучилися школярі (ФОТО)

12.04.2021 20:45
На Фастівщині до екологічної акції "Посади дерево" долучилися школярі (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 12 квітня, у Фастівській міській громаді пройшла екологічна акція "Посади дерево", до якої долучилися майбутні випускники Веприцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Фастівської міської ради разом зі своїми батьками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Веприцький старостинський округ Фастівської міської територіальної громади"  у Facebook.

Про майбутнє можна мріяти, але краще творити майбутнє власними руками, – саме таким стало гасло екологічної акції "Посади дерево".  За словами організаторів, саджаючи дерева, вони створюють традицію добра.

Акція пройшла в рамках проведення весняного двомісячника з благоустрою та озеленення, за підтримки Веприківського лісництва на чолі з лісничим Петльовим І. С. та майстром лісу Кузьменко І. М.

Школярі з Веприка разом з батьками висадили саджанці, які з часом перетворяться на красиві дерева та довгі роки прикрашатимуть рідне село.

Пройде час, теперішні випускники стануть дорослими та успішними, а в пам’яті залишаться приємні спогади про найкращі роки, які пройшли у рідному селі і згадка про висаджування дерев.

Нагадаємо, що у місті Бориспіль біля озера Гульківка висадили алею сакур із 25 квітучих дерев.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram