#

У Чабанівській громаді група активістів уберегла від забудови близько 200 га землі (ФОТО)

15.11.2021 08:40
У Чабанівській громаді група активістів уберегла від забудови близько 200 га землі (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Небайдужим активістам Фастівського району вдалося уберегти від незаконної забудови 177 га землі між Чабанами та Новосілками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Народна_Рада Чабани та Новосілки" у Facebook.

Зазначимо, що 4-5 місцевих активістів домоглися повернення Фастівській громаді 177 га фруктових садів. За словами небайдужих громадян, голова Чабанівської ОТГ Олександр Киризлієв хотів украсти землю між Чабанами та Новосілками. Для цього він створив псевдогромадську організацію АТО та подав від неї в суд на скасування державного акту.

Першу судову інстанцію Киризлієв навіть виграв, однак про це дізналися активісти і тоді вони почали ходити в суди, залучили ЗМІ, прокурора і показали суду, що ця земля потрібна громаді. Тут можна переглянути кінцеве рішення суду – https://reyestr.court.gov.ua/Review/100883669.

Громадський діяч Мамай Оселедовичко додав:

Для чого я це пишу, а тому що коли громада відстоює свої права, свою землю, їй йдуть завжди назустріч, а якщо всім начхати, то завжди знайдуться місцеві депутати, яким земелька потрібніша, чим нам, громаді. Борітеся – поборете, і ніколи не проходьте повз несправедливість. Всім добра!


Читати "Моя Київщина" у Facebook