#

На Фастівщині іноземець рік розбещував неповнолітнього

12.02.2022 09:30
На Фастівщині іноземець рік розбещував неповнолітнього
Фото з мережі інтернет

До нашого видання звернулась жителька Фастівського району, аби донести до людей свою моторошну та водночас повчальну історію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Ірина, мати трьох дітей, рано втратила чоловіка.  Тому вирішила знайти собі супутника життя в інтернеті. Спілкувалась у мережі з багатьма чоловіками та душевне листування склалось лише з одним. За кілька місяців молодий громадянин Таджикистану вже був в Україну. Він приїхав до Ірини з твердим  бажання  жити разом.

За рік у них народилось дитина. І все наче було добре, поки на світ не попросились ще одне дитятко. Тоді чоловіка наче підмінили. Він став зловживати алкоголем та віддалятись від своєї української сім’ї. Якось під час задушевної розмови, підігрітої спиртним, чоловік попросив знайти йому партнера для інтимного спілкування. Тоді Ірина  не зважила на дивне прохання , сприйнявши  це за п’яні балачки. 

Згодом інтернаціональний цивільний  шлюб розпався. Таджикський батько лише на вихідні навідувався, аби побачити своїх дітей. Під час одного із таких візитів він розповів Ірині, що нарешті знайшов омріяного партнера, і це був ніхто інший, як Іринин середульший син. На той час хлопцеві було 15! Жінка не хотіла вірити почутому та вирішила запитати все у сина. Після довгої розмови хлопець зізнався.

Виявилось, що вітчим психічним тиском та шантажем змушував його до статевих зносин, як в пасивній, так і в активній ролях . Все ретельно фотографував та фільмував. Розбещувач переконував хлопця, що такі відносини цілком нормальні і це не збочення, а вияв довіри. Однак для більшої переконливості не забував нагадувати, що їх зафільмовані зустрічі потраплять на очі рідним та друзям хлопця.

Ірина звернулась до поліції. Збоченця було заарештовано, на телефоні іноземця знайдено відеопідтвердження злочинних дій. Затриманий не заперечував скоєне та з насолодою описував кожну найдрібнішу деталь своїх лихих походеньок. Наразі проводяться слідчі дії. 

За словами Ірини, поліцейські Фастівського управління поліції фахово і тактично виконували свою роботу. Але останній раз зателефонувавши до поліції, аби дізнатись коли буде суд, Ірина  почула дивну інформацію про те, що прокуратура району не знаходить в діях її колишнього співмешканця складу злочину! Це дуже лякає жінку, адже вона  боїться, як за свою родини, так і за те, що збоченець шукатиме нових жертв.

Також Ірина хоче звернутись до всіх жінок із проханням бути дуже уважними до тих, кого вони приводять у власну сім’ю. Обранець може виявитись вовком в овечій шкурі, який не шкодуватиме нікого, аби насититись.

Вже згодом Ірина згадала, як ії співмешканець жалівся на те, що його свого часу депортували з Росії. Причиною стало звернення його колишньої коханки до правоохоронців з підозрою що він мовляв сексуально домагався її 7 річного сина.

Отже, скоріш за все цей чоловік не просто хворий. Він ретельно підшукує все нових і нових жертв. Шукаючи жіночок старших за себе, з власним житлом, а основне - з дітьми, якими він буде користатися.

Додамо, що Нацполіція  розслідує щороку  більше 300 кримінальних справ сексуального насильства над дітьми. Правозахисники стверджують , що  це лише 10% від реальних злочинів стосовно дітей. Дико чути, але лише одиниці таких справ доходить до суду. Адже чомусь законодавство нашої держави досить гуманне до кривдників дітей. 

В описаному нами випадку кривдник скоріш за все відбудеться депортацією і надалі буде руйнувати дитячі долі. Також нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський  свого часу не ввів у дію закон, який передбачав запровадження хімічної кастрації педофілів, а також створення спеціального реєстру тих, хто був засуджений за такі злочини над неповнолітніми.

Читати "Моя Київщина" у Facebook