#

На Фастівщині намагались купити автівку для "швидкої" за майже 600 тис грн

10.02.2021 18:35
На Фастівщині намагались купити автівку для "швидкої" за майже 600 тис грн
Фото з мережі інтернет

Виконком ради Пісківської селищної ОТГ підписав договір з переможцем торгів про купівлю автомобіля для екстреної швидкої допомоги за майже 600 тисяч гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури у Київській області.

Переможцем "вигідного" тендеру стало товариство, тендерна пропозиція якого не відповідала усім умовам та кваліфікаційним критеріям, зазначеним в тендерній документації. Більше того, предмет закупівлі придбано за завищеною ціною.

Таким чином рахунок товариства з бюджету селищної ОТГ перерахували 590 тисяч гривень. Проте автомобіль, який отримали в ОТГ –  легковий та фактично не являв собою автомобіль швидкої медичної допомоги. Окрім цього, право власності на транспортний засіб не було перереєстровано за селищною об’єднаною територіальною громадою.

Позов про незаконний тендер подала Фастівська місцева прокуратура, і Господарський суд Київщини задовольнив його. Суд зобов’язав повернути кошти та визнати договір недійсним.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва прокуратури припинено діяльність нелегального грального закладу, який функціонував на території одного з господарських приміщень смт Баришівка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook