#

На Фастівщині наркоторговці-рецидивісти вирощували елітні сорти конопель (ВІДЕО)

09.06.2021 16:33
На Фастівщині наркоторговці-рецидивісти вирощували елітні сорти конопель (ВІДЕО)
Фото з місця події

У Фастівському районі поліцейські викрили злочинне угруповання наркоторговців-рецидивістів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київської області.

До складу банди входили вісім осіб – мешканців столиці та Київщини віком від 33 до 50 років. Встановлено, що 39-річний організатор банди і раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

46-річний співорганізатор перебуває у розшуку на території Російської Федерації за незаконний збут на культивування наркотичних речовин. Крім того, до складу угруповання входив 41-річний колишній студент, який налагодив спеціальну мережу збуту товару. Відповідала за збут та вела чорну бухгалтерію 33-річна жінка.

У фігурантів вилучили понад 10 кг наркотичних речовин рослинного походження, 15 г амфетаміну, пристрої для вживання наркозілля, пакети для фасування, електронні ваги, 20 мобільних телефонів, 30 карток різних мобільних операторів, 30 банківських карток, 3000 доларів США, комп’ютерну техніку та чорнові рукописні записи.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігурантам  про підозри за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення строком  від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у ніч з 7 на 8 червня поліція Київщини викрила злочинну групу сутенерів, які діяли у Києві та області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook