#

На Фастівщині німецька компанія побудує екологічний офіс

26.04.2021 16:30
На Фастівщині німецька компанія побудує екологічний офіс
Фото з мережі інтернет

Німецька компанія Kaercher Україна інвестуватиме в масштабне будівництво у передмісті столиці для розміщення офіційного представництва компанії в Україні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Нове Передмістя".

Відкриття комплексу під назвою Kaercher Competence Center заплановано на 2022 рік.

100% сучасне та екологічне офіційне представництво Kaercher зведуть неподалік села Гатне. Крім офісних приміщень, у ньому будуть діяти найбільший в Україні Kaercher Центр, інноваційний навчальний центр Kaercher Академія та сервісний центр для обслуговування техніки відомого виробника.

Майбутній офісний центр буде побудовано із залученням максимально екологічних та сучасних технологій, наприклад, сонячних батарей та систем збереження водних ресурсів.

Комплекс створить нові робочі місця для жителів села Гатне та дпоможе удосконалити інфраструктуру. Наприклад, передбачено створення двох підземних резервуарів для накопичення води об'ємом понад 300 кубічних метрів, подовження системи водопостачання. Також буде встановлено пожежний гідрант для експлуатації в разі пожежі, ‒ не лише для потреб Kaercher, а й прилеглих будинків і забудов.

Нагадаємо, що 18 квітня в селі Ясногородка Фастівського району затримали трьох браконьєрів із шістьома кілограмами карася та конфіскували у них знаряддя.

Читати "Моя Київщина" у Facebook