#

На Фастівщині почастішали аварії з п’яними водіями

12.02.2021 11:40
На Фастівщині почастішали аварії з п’яними водіями
Фото з мережі Інтернет

На Фастівщині через збільшення кількості ДТП за участю п’яних водії буде введений посилений моніторинг за ситуацією на дорогах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Faсebook.

Розповідається, що за останній тиждень до поліції надійшло 8 повідомлень про ДТП.

Одна з них сталася в селі Дідівщина, Фастівського району. У аварію потрапили транспортні засоби марок Москвич та ГАЗ.

На місці події, спілкуючись з водієм, який спричинив аварію, інспектори помітили в чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Під час проходження огляду на стан сп'яніння у порушника виявили 2.08 проміле алкоголю.

На 37-річного водія, який виявився жителем Житомирської області, патрульні склали протоколи за ст.130 та ст.124 КУпАП та направили документи до суду. Наразі автомобіль знаходиться на штрафмайданчику.

Поліція звертається до водіїв! Однією з головних причин скоєння дорожніх пригод, часто з тяжкими наслідками, є керування транспортом у нетверезому стані. Тому, пам’ятайте, сідаючи за кермо після вживання алкоголю, ви випробовуєте долю! – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з 11 лютого у Київській області обмежили рух вантажного транспорту у зв'язку зі складними погодними умовами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram