#

На Фастівщині правоохоронці затримали нахабного крадія

02.08.2021 16:00
На Фастівщині правоохоронці затримали нахабного крадія
Фото з місця події

До працівників поліції Фастівщини зателефонував чоловік та сказав, що до будинку близько опівночі проник невідомий хлопець

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Facebook.

На місце події одразу прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо - оперативна група Фастівського районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що сім‘я відпочивала і почувши гуркіт на подвір’ї господар вийшовши з домівки побачив невідомого хлопця в руках якого була сумка з його викраденими речами.

Встановлено, що чоловік проник в домівку через відкрите вікно. На місці події правоохоронці вилучили викрадені документи та сумку з планшетом.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 25-річний житель Фастівського району, який вже мав проблеми із законом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у селі Пилипівка Кожанської громади Фастівського району в межах операції "Мак" поліцейські вилучили коноплю у місцевої жительки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: