#

На Фастівщині рибпатруль зафіксував грубі порушення правил рибальства (ВІДЕО)

22.02.2022 20:50
На Фастівщині рибпатруль зафіксував грубі порушення правил рибальства (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Протягом вихідних, 19 та 20 лютого, Білоцерківсько – Яготинською дільницею Київського рибпатруля було проведено рейд у місті Фастів та районі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook.

Під час рейду, на річці Ірпінь поблизу села Перевіз інспектори зафіксовували два грубих порушення Правил рибальства. Для встановлення осіб було викикано працівників поліції, які оформили протоколи за ч 4 ст 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучили.

Також, реагуючи на звернення місцевого активіста, на цій же водоймі поблизу села Пришивальня із незаконного лову було знято 4 одиниці сіток, загальною довжиною 200 метрів та складено акт безгосподарського майна.

На річці Кам’янка інспектори правопорушень не виявили.

Окрім того, рибпатрульні перевірили ринки на предмет реалізації водних біоресурсів без документів щодо законності їх походження. Також перевірили магазини рибацьких знарядь лову. Правопорушень виявлено не було.

Нагадаємо, що у Фастівській МТГ запустили чат-бот "СВОЇ", що містить перелік основної інформації, яка може бути цікава та корисна жителям громади.


Читати "Моя Київщина" у Telegram