#

На Фастівщині судитимуть головного бухгалтера райдержадміністрації

15.01.2021 12:58
На Фастівщині судитимуть головного бухгалтера райдержадміністрації
Фото з мережі інтернет

Фастівська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно головного бухгалтера відділу освіти Бородянської районної державної адміністрації за фактом розтрати бюджетних коштів і підроблення документів 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За даними слідства, наприкінці 2018 року відділ освіти та одне з товариств з обмеженою відповідальністю уклали договір на закупівлю спорттоварів та інвентарю, умови якого не були виконані у повному обсязі. Однак посадовець підписав видаткову накладну, до якої вніс недостовірні відомості про поставку товару в повному обсязі та платіжні документи з переведення бюджетних коштів на рахунок вказаного товариства, чим допустив службове підроблення та розтрату бюджетних коштів у розмірі 198 тис грн.

Наразі досудове слідство у вказаному проваджені завершили. Обвинувальний акт скерували до суду для розгляду по суті.

Також нагадаємо, що Києво-Святошинська прокуратура повідомила підозру керівнику однієї з компаній-забудовників у вимаганні та одержанні неправомірної винагороди службовою особою за вчинення дій в інтересах винагорододавця, з використанням наданих їй повноважень, за попередньою змовою з групою осіб (ч. 4 ст. 368-3 КК України).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: