#

На Фастівщині дорослі та діти провели акцію "Майбутнє лісу в твоїх руках" (ФОТО)

19.04.2018 09:48
На Фастівщині дорослі та діти провели акцію "Майбутнє лісу в твоїх руках" (ФОТО)

У рамках проведення Всеукраїнської акції "Майбутнє лісу в твоїх руках", 17 квітня 2018 року ДП "Фастівське лісове господарство" на території Дорогинського лісництва проводило посадку сіянців сосни, ялини та модрини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

В акції взяли участь: заступник голови Фастівської районної державної адміністрації Юрій Волков; Фастівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; працівники служби у справах дітей; представники Дорогинського лісництва; Дорогинське шкільне лісництво; вихованці дитячих будинків сімейного типу, прийомні батьки та їх діти.

Директор Держлісгоспу Олег Чемерський тепло вітав учасників акції і відзначив, що примноження зелених скарбів – це дуже благородна справа, яка з кожним роком стає масштабнішою і охоплює все більше людей. Лісничий Дорогинського лісництва Олександр Стукал нагадав про важливість даної справи та звернув увагу на методику висадки дерев.

І діти, і дорослі працювали старанно, сумлінно та отримували задоволення від корисної роботи. Гарного настрою ще додавала прекрасна, тепла весняна погода. Всі, хто садив лісові культури впевнені, що посаджені на позитиві деревця, через десяток років перетворяться у молодий ліс, який буде приносити користь.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: