#

На фронті загинув заступник командира роти ударних БпЛА з Боярки Сергій Вацко

25.03.2024 19:03
На фронті загинув заступник командира роти ударних БпЛА з Боярки Сергій Вацко
Сергій Вацко

Учора, 24 березня, в Донецькій області загинув заступник командира роти ударних безпілотних авіаційних комплексів капітан Сергій Вацко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Боярської МТГ.

Сергій Вацко народився 31 жовтня 1974 року у с. Мостище Калуського району Івано-Франківської області. Вищу освіту здобув у Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу, після чого працював майстром енергопостачання у Боярському ЛВУМГ.

У березні 2014 року чоловік пішов добровольцем захищати незалежність нашої держави. З березня 2014 р. по березень 2015 р. – заступник командира батареї у 72 ОМБр, працював з БМ-21 "Град". Його бойовий шлях проходив через Луганщину (Свердловськ (нині Довжанськ), Ровеньки, Дякове), південний котел та Донеччину (Амвросіївка, Волноваха, Маріуполь).

У березні 2015 року Сергій Вацко був демобілізований та повернувся в Боярку, де працював провідним інженером групи енергетики та ремонту енергетичного обладнання сервісної філії "Укртрансгаз". Брав активну участь у громадсько-суспільному та політичному житті Боярки.

Після нападу росії 24 лютого 2022 року пішов добровольцем на передову. Дружина та троє синів втратили чоловіка та батька.

Нагадаємо, що в Обухівській громаді попрощалися з громадянином Німеччини, солдатом 135 окремого Батальйону Територіальної Оборони Штефаном Пурі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook