#

На голові – пакет, а в роті – кляп: на Макарівщині знайшли скривавлене тіло 83-річної жінки (ВІДЕО)

26.01.2021 16:00
На голові – пакет, а в роті – кляп: на Макарівщині знайшли скривавлене тіло 83-річної жінки (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Людвинівка Макарівського району була жорстоко вбита 83-річна жінка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків села Людвинівка виявлено скривавлене тіло 83-річної жінки.

На місці злочину працювали оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини, працівники Бучанського районного управління поліції,  кінологи, криміналістична лабораторія.

Упродовж ночі тривала оперативна кропітка робота поліцейських: здійснили подвірний обхід села, опитали кожного мешканця, відпрацювали обліки осіб, які вже мали проблеми із законом.

Поліцейські розглядали різні версії скоєння особливо тяжкого злочину. У буднику обстановка не була порушена, однак правоохоронці не виключали, що жінку могли вбити з метою збагачення.

Врешті в поле зору правоохоронців потрапила жінка, яка раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки саме в цієї пенсіонерки. У свій час господиня відмовила у наданні житла для переселенки зі східної України, тому молодиця помстилася і викрала у неї гроші. 

Вже вранці у відділі поліції 31-річна уродженка Луганщини надала поліцейським правдиві покази і зізналася у скоєному.

Як з’ясувалося, цього разу вона прийшла до бабусі в гості, а та пригадала крадіжку. Тоді і накинулася гостя на пенсіонерку, товкачкою завдала чисельні удари по голові. Знаряддя злочину викинула по дорозі додому, яке потім знайшли і вилучили поліцейські.

Зловмисниця затримана у порядку ст. 208 КПК України і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Їй повідомлено про підозру у скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Щодо обрання запобіжного заходу для молодиці, правоохоронці звернуться до суду з клопотанням – тримання під вартою.

Нагадаємо, що на Макарівщині зникла 45-річна жінка зі шрамом на підборідді.


Читати "Моя Київщина" у Facebook