#

На Іванківщині чоловік забив до смерті знайому (ФОТО)

27.12.2022 18:30
На Іванківщині чоловік забив до смерті знайому (ФОТО)
Фото з місця подій

Днями до поліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що в селі Макарівка Іванківської громади в будинку знаходиться жінка без ознак життя з явними тілесними ушкодженнями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Правоохоронці Вишгородського управління поліції Київщини встановили, що до злочину причетний 51-річний чоловік із сусіднього села. Цього дня чоловік прийшов до жінки допомогти по господарству, проте між ними виникла сварка. Гість, приревнувавши свою знайому, завдав їй численних ударів кулаками по всьому тілу. Від отриманих травм 46-річна жінка померла. 

Поліцейські затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть, слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру  [ч. 2 ст. 121 ККУ]. Фігурантові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що військовослужбовця рф судитимуть за погрози і приниження мешканців Вишгородського району під час його окупації.

Читати "Моя Київщина" у Facebook