#

На Іванківщині зупинили вантажівку з майже 900 кг риби, на яку водій не мав документів (ФОТО)

10.07.2020 14:40
На Іванківщині зупинили вантажівку з майже 900 кг риби, на яку водій не мав документів (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 9 липня, в селі Сукачі Іванківського району правоохоронці зупинили автомобіль, де виявили 876,5 кг риби, на яку водій не зміг надати жодних документів, що підтверджували би законність її походження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Управління Держрибагентства у м. Києві та Київській області" у Faсebook.

Близько 12 години було зупинено автомобіль та затримано громадянина, який перевозив такі водні біоресурси: лящ – 367 кг, плітка - 185 кг, судак - 135,5 кг, лин – 66 кг, сом – 62 кг, чехоня – 27 кг, карась – 22 кг та окунь - 12 кг. При перевірці, порушник не зміг надати рибпатрульним жодних документів, що підтверджують законність походження риби.

На винну особу оформлено протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Рибу вилучено до рішення суду.

Відповідно до ст. 88-1 КУпАП (порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу) передбачено накладання штрафу у розмірі від 510 до 1 700 грн з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої, - повідомив т.в.о. керівника Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області Сергій Старунов.

Нагадаємо, що 18 червня у селі Сукачі рятувальники загасили полум’я на місцевому несанкціонованому смітнику.


Читати "Моя Київщина" у Telegram