#

На Кагарличчині чоловіку оголосили підозру за зберігання та вирощення наркозілля

15.01.2021 14:21
На Кагарличчині чоловіку оголосили підозру за зберігання та вирощення наркозілля
Фото з місця події

Мешканець села Стави, що на Кагарличчині, за місцем проживання облаштував приміщення, де  вирощував коноплі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Під час санкціонованого обшуку працівники Кагарлицького відділення поліції спільно зі спецпризначеннцями вилучили 75 рослин конопель, лампи для обігріву, добрива, вентиляційні пристрої та інше обладнання. Також поліцейські вилучили близько 1,5 кг висушеного наркозілля. Вилучені речові докази направлені для проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчі Кагарлицького відділення поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили зловмиснику про підозру. За ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років. За ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до семи років.

Також нагадаємо, що 14 січня, працівники поліції вночі  поблизу залізничного переїзду селища Немішаєве побачили невідомого, який йшов по коліях.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: