#

На Кагарличчині попрощалися з відважним захисником України (ФОТО)

25.07.2022 09:59
На Кагарличчині попрощалися з відважним захисником України (ФОТО)
Фото з місця подій

Кагарличчина прощалася з воїном Анатолієм Вєтровим, який загинув на фронті 16 липня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

Зазначимо, що Анатолій народився в Криму, у селі Красносільському Чорноморського району, у родині вчительки та механізатора. У 1994 році Анатолій був призваний на військову строкову службу, а після демобілізації працював агрономом із багаторічних насаджень. Із 1998 року він служив за контрактом у прикордонних військах Збройних сил України.

Доля склалася так, що дружина Анатолія родом із Шпендівки Кагарлицької МТГ, у них є дочка, було багато життєвих планів. Із 2004 року проживав із родиною в місті Біла Церква, де працював на меблевому виробництві. Минулого року переїхав із сім’єю в місто Київ.

Із перших же днів повномасштабного вторгнення рашистів чоловік пішов на фронт добровольцем. Він мріяв визволити Україну від окупантів, вигнати їх і з Донбасу та Криму. Однак, 16 липня 2022 року на Донеччині в районі міста Дружківки Анатолій Вєтров загинув під час бойових дій, отримавши тяжкі рани, несумісні з життям.

Заупокійну літію відслужив священник ПЦУ Василь Суп. На траурному мітингу перед присутніми виступили заступник Кагарлицького міського голови Іван Семцов, староста села Шпендівка Микола Петренко, командир роти охорони капітан другого рангу Василь Погребний.

Загиблому було віддано військові почесті. Церемонія поховання відбувалася в супроводі духового оркестру, рідним полеглого за Вітчизну військові передали синьо-жовтий стяг, який супроводжував Героя до місця останнього спочинку. Тричі прозвучав прощальний салют.

Нагадаємо, що на фронті загинув житель Кагарлика Сергій Лисенко.



Читати "Моя Київщина" у Facebook