#

На Кагарличчині правоохоронці допомогли жінці із немовлям, які потерпіли від домашнього насильства

15.03.2021 18:30
На Кагарличчині правоохоронці допомогли жінці із немовлям, які потерпіли від домашнього насильства
Фото з місця події

Нещодавно схвильована мешканка села Кузьминці Обухівського району повідомила до поліції, що її чоловік напідпитку дебоширить та створює загрозу чотиримісячному немовляті

Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив конфлікт з дружиною та на дві години закрився в кімнаті з грудною дитиною, яка плакала. На прохання дружини відчинити двері не реагував та продовжував словесно ображати жінку.

Поліцейські врегулювали  конфлікт та склали адміністративний  матеріал на сімейного дебошира, згідно ч.1 ст.173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Матір з дитиною правоохоронці тимчасово влаштували в дитяче відділення лікарні та надали одяг немовляті, бо жінка не встигла забрати необхідні речі з дому.

Про домашнє насильство не можна мовчати. Якщо ви постраждали від домашнього насильства й потребуєте оперативного реагування — телефонуйте на спецлінію поліції "102". Поліція допоможе!, - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що в місті Кагарлик Обухівського району правоохоронці допомогли літній жінці з вадами зору відшукати дорогу додому.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: