#

На Кагарличчині відкрили меморіальну дошку загиблому герою АТО (ФОТО)

10.12.2020 11:20
На Кагарличчині відкрили меморіальну дошку загиблому герою АТО (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Стави Кагарлицького району у вшанування пам'яті земляка, випускника місцевої школи Михайла Кучеренка відкрили меморіальну дошку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

Михайла Кучеренка 1 жовтня 2020 року знайшли мертвим на бойовому посту.

У 2017 році Михайло підписав контракт на військову службу. І хоча його частина знаходиться в місті Житомир, та службу він проходив в Луганській та Донецькій областях.

Меморіальну дошку встановили на стіні Ставівської школи. На подвір'ї закладу зібралися вчителі, рідня Михайла, жителі села. Добрим словом згадали загиблого директор школи Анатолій Глобенко, перша вчителька Михайлика Людмила Лисенко. Учень 8 класу Владислав Крижанівський прочитав вірш "До мами прилітають голуби".

Право відкрити меморіальну дошку надали мамі Михайла Тетяні Миколаївні, його брату Івану (учаснику бойових дій) та вітчиму Петру Миколайовичу.

Сім років жила і живу у пеклі. Випроваджала, чекала. Майже три роки чекала. Залишився один місяць...І страшна звістка обпалила мене і розколола серце, – виливає душевний біль мама загиблого воїна.

Меморіальну дошку виготовили Вячеслав Володин, проплатив її доставку до Ставів Леонід Джужик, а привезла зі Ставища волонтерка Тоня Матвієнко.

Нагадаємо, що 8 грудня в місті Кагарлик пішохід переходив дорогу та потрапив під колеса автомобіля Hyundai.


Читати "Моя Київщина" у Telegram