#

На Кагарличчині за добу через складні метеорологічні умови сталося чотири ДТП (ФОТО)

11.12.2020 12:20
На Кагарличчині за добу через складні метеорологічні умови сталося чотири ДТП (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 10 грудня, дороги Кагарличчини покрилися ожеледицею, що стало причиною декількох ДТП

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Кагарлик. City", про ситуацію на дорогах розповів Вадим Бандура, начальник відділення поліції №1 з обслуговування міста Ржищів та Кагарлицького району.

За його словами, загалом на Кагарличчині  було зареєстровано чотири ДТП. Три без постраждалих та одне - з постраждалими. Повідомлень про ДТП на Ржищівщині не надходило.

Так, за 700 метрів від КП на виїзді з Кагарлика у бік Миронівки перекинувся легковик Тойота Корола. Біля села Бендюгівка зіткнулися два вантажні автомобілі. Ще один "стукан" стався біля села Стави. Тут не впоралися із керуванням водії легковиків,-  говорить він.

Також зауважив, що неподалік Кагарлика з боку Києва  маршрутка, яка везла пасажирів до Городища, злетіла у кювет та перекинулася. В салоні мікроавтобуса було 5 пасажирів та водій. Одну із пасажирок госпіталізували із переломом ноги. Інші отримали забої, але від госпіталізації відмовилися. Також неподалік Кагарлика з боку Києва в кювет з’їхав бензовоз. На щастя, в цьому випадку обійшлося без травм та пошкоджень.

Вадим Бандура  зазначив, що вночі до відділення поліції №1 надійшло 32 скарги від жителів про те, що службами не посипаються дороги. Скарги вони в основному Ржищівської зони та об’їзної дороги через Переселення, Горохуватку, Іванівку, Бендюгівку, Шпендівку.

Нагадаємо, що патрульна поліція області повідомила, що через негоду за добу на Київщині трапилось 72 ДТП, три із яких мають травмованих.



Читати "Моя Київщина" у Facebook