#

На Київщині стартувала акція "Подорожуй Переяславщиною" (ВІДЕО)

03.09.2020 19:30
На Київщині стартувала акція "Подорожуй Переяславщиною" (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Два дні тому, 1 вересня, стартувала акція "Подорожуй Переяславщиною", яка буде тривати до 27 вересня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Миколи Богатиря у Faсebook.

У повідомленні зазначається, що за цей весь час дана акція допоможе дізнатися жителям Київщини про маловідомі, але доволі цікаві місця області, а саме Переяслав-Хмельницького району. Розповідається, що кожного дня будуть опубліковані світлини цікавих об’єктів, які допоможуть у квесті, який відбудеться 27 вересня.  Під час даного квесту потрібно буде віднайти до 100 об’єктів Київщини та сфотографуватися на фоні них.

Я дякую вчителеві 1 школи Деречі Людмилі Василівні за організацію та співпрацю, а також її колегам та звичайно ж активним учням 5 а класу, з якими ми розпочали цю акцію. Розпочали саме з оглядового майданчику на затоплені шевченківські села (околиці сучасного села Циблі з південної сторони). Тут така велика історія, що розповідати про це можна годинами. А який буде об’єкт наступний? Чесно, мені й самому цікаво Давайте почекаємо день завтрашній, - говорить Микола Богатир.

Нагадаємо, що 3 вересня в ірпінському мікрорайоні СМУ були розклеєні фейкові листівки від імені політичної сили "Нові Обличчя".


Читати "Моя Київщина" у Telegram