#

На Київщині 70% цільової групи дорослого населення щепилися від Covid-19

13.12.2021 16:20
На Київщині 70% цільової групи дорослого населення щепилися від Covid-19
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 13 грудня, на брифінгу у КОДА поінформували, що понад 70% цільової групи дорослого населення області вже вакцинувалося проти коронавірусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Так, до цільової групи дорослого населення входять медичні працівники, ветерани бойових дій, адміністративний персонал закладів охорони здоров’я, військовослужбовці, освітяни, соціальні працівники, працівники критичної інфраструктури, організовані колективи, представники сфери державної безпеки.

Заступник голови Київської ОДА Олег Торхунов прокоментував:

У суботу та неділю наші центри та пункти вакцинації працювали. За вихідні у регіоні зробили майже 7 тисяч щеплень. А всього із початку вакцинальної кампанії закладами охорони здоров’я Київщини використано 1, 5 млн доз.

Також заступник додав, що декларація із сімейним лікарем для вакцинації не є обов’язковою. Проте, це значно прискорює процес внесення даних про щеплення пацієнта до електронної системи охорони здоров’я.

Нагадаємо, що у межах програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" на Київщині протягом року запрацювало додатково 7️ нових комп’ютерних томографів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram