#

На Київщині бійці КОРДу затримали учасників розбійного нападу на агрофірму (ВІДЕО)

08.08.2023 16:00
На Київщині бійці КОРДу затримали учасників розбійного нападу на агрофірму (ВІДЕО)
Фото з місця події

Оперативники та бійці КОРДу затримали на Київщині чотирьох злочинців, які вчинили розбійний напад на агрофірму у Вінницькій області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт МВС.

Повідомлення про правопорушення надійшло на спецлінію 102 вночі 8 серпня від 49-річного охоронця підприємства, розташованого у Гайсинському районі. Охоронець повідомив, що зловмисники, погрожуючи пістолетом, зв’язали його скотчем, забрали гроші з сейфа, документи підприємства й зникли з місця події. 

За словами начальника поліції Вінниччини Івана Іщенка, для затримання зловмисників в області було введено спеціальну поліцейську операцію. Фігурантів затримали на виїзді з міста Біла Церква. Під час обшуку в автомобілі затриманих правоохоронці виявили та вилучили зброю, набої, рації, інструменти для зламу, тепловізори, біноклі, спецодяг, мобільні телефони, банківські картки, викрадені з фірми гроші та інші речові докази.

Зараз четверо чоловіків затримані та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Вони й раніше були судимі за вчинення розбою, угону, крадіжок та створення злочинної спільноти, а також участь у ній. Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, що до Боярської лікарні потрапив чоловік, якого через борг знайомий сильно вдарив по голові.


Читати "Моя Київщина" у Telegram