#

На Київщині більшість шкіл та дитсадків працюють дистанційно

20.04.2021 20:00
На Київщині більшість шкіл та дитсадків працюють дистанційно
Фото з мережі інтернет

У департаменті освіти та науки Київської облдержадміністрації повідомили, скільки учнів на Київщині навчаються дистанційно та скільки садочків працює

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської обласної державної адміністрації.

Щодо ситуації з дитячими садками: роботу призупинено у 25-ти громадах (208 садків, 19 тис. дітей), і лише у 7-ми громадах частина закладів працює, а частина знаходиться на карантині. Окрім цього у 14-ти закладах дошкільної освіти є групи, які відправили на самоізоляцію.

В області 22 заклади професійної освіти та 11 закладів фахової передвищої освіти працюють дистанційно.

Очне навчання організовано для учнів 1-4 класів у 322 школах 34-ох громад. На дистанційну форму навчання перевели учнів початкових класів 317 закладів. У 5-ти громадах учні 1-4 класів у частині закладів навчаються очно, у частині – дистанційно. Окрім цього на Київщині самоізольовані учні 29 класів початкової школи.

Мережа закладів комунальної власності складається з чотирьох спеціальних шкіл, трьох навчально-реабілітаційних центрів та п’яти спеціалізованих закладів загальної середньої освіти. З них на дистанційній формі навчання один спеціальний та п’ять спеціалізованих закладів освіти.

Нагадаємо, що у рамках президентської програми "Велике будівництво" на Київщині з’являться три дитсадка, одна школа та два спортивних центри

Читати "Моя Київщина" у Telegram