#

На Київщині частина агроринків відновила роботу

02.05.2020 14:15
На Київщині частина агроринків відновила роботу
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 2 травня, 13 агроринків на Київщині відновили роботу за дотримання встановлених протиепідемічних вимог та письмової згоди керівників ринків забезпечити дотримання цих вимог

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

"Станом на ранок 2 травня 2020 року на території області розпочали роботу 13 агропродовольчих ринків: у Васильківському районі - 4, по 1 у Києво-Святошинському, Сквирському, Броварському, Білоцерківському та Миронівському, у смт Гостомель, м.Буча. - по одному і два ринки в смт Біла Церква", - йдеться в повідомленні ОДА.

Зазначається, що загальна кількість ринків в області становить 74. Так, очікується, що інші ринки відновлять роботу найближчим часом за умови суворого дотримання всіх встановлених протиепідемічних вимог.

Слід зазначити, що під час заборони роботи ринків проводилися перевірки дотримання карантинних заходів. За перші дні роботи ринків було виявлено два правопорушення, які одразу було усунуто.

Також нагадаємо, що в Київській області можуть посилити карантин з 1 по 4 травня, а також з 9 по 12 травня, усі посилення будуть тривати з 13:00 до 06:00.

Читати "Моя Київщина" у Facebook