#

На Київщині ЦНАПи продовжують працювати під час карантину

29.04.2020 15:00
На Київщині ЦНАПи продовжують працювати під час карантину
Фото з мережі Інтернет

Наразі на території Київської області працює 49 центрів надання адміністративних послуг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

ЦНАПи області працюють з урахуванням профілактичних заходів в умовах карантину та рекомендацій, розроблених Міністерством цифрової трансформації України. Приміщення ЦНАПів дезінфікують і провітрюють. Всередину пускають обмежену кількість клієнтів, скорочено години прийому. Деякі спілкуються із заявниками у форматі онлайн.

Документи можна надіслати за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти, а також залишити у спеціальній скриньці, що знаходиться біля входу до приміщення. Особистий прийом громадян майже у всіх центрах надання адмінпослуг області відбувається у виключних та невідкладних випадках.

Переважно надаються ті послуги, які визначені постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (з наступними змінами). Чи можна отримати інші послуги, кожен орган, що утворив ЦНАП визначає самостійно, з урахуванням епідеміологічного стану на відповідній території.

Дізнатися про діючі сервіси у кожній конкретній установі можливо за телефоном, а також скориставшись електронною поштою. Номери телефонів, електронні адреси розміщуються на офіційних сайтах центрів або органів, що їх утворив, об’явах та стендах,розташованих на вході до  приміщень центрів.

Також нагадаємо, що у селі Петропавлівське Бориспільського району та селищі Гостомель мешканцям двох гуртожитків провели ПЛР-тести, результати яких не виявили коронавірусу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook