#

На Київщині чиновниця незаконно привласнила будинок

13.05.2021 11:00
На Київщині чиновниця незаконно привласнила будинок
Фото з мережі Інтернет

Київська обласна прокуратура повідомила  жінці, який є начальницею управління соціального захисту населення однієї з міських рад, про підозру за фактом зловживання службовим становищем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Зауважується, що слідством було встановлено, що вказана особа, яка при цьому є депутатом вказаної ради, дізналася про наявність будинку, який мав перейти у комунальну власність, як відумерла спадщина і, зловживаючи своїм службовим становищем, в порушення встановленого порядку, не повідомила виконавчий комітет міськради про наявність даного об’єкта нерухомості, а оформила його за підробленими документами на члена своєї родини. Матеріальна шкода спричинена діями начальника управління становить майже півмільйона гривень.

Наразі посадовиці помідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину, вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу.

Досудове слідство триває.

Нагадаємо, що напередодні Дня Перемоги та Дня Матері голова Сквирської ОТГ Валентина Левіцька разом із заступниками привітала ветеранів та матерів, які втратили своїх синів у зоні проведення АТО.

Читати "Моя Київщина" у Facebook