#

На Київщині для пасічників і агровиробників проведуть онлайн-семінари (ФОТО)

04.02.2021 09:20
На Київщині для пасічників і агровиробників проведуть онлайн-семінари  (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

За ініціативи представників Київської облдержадміністрації та Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області для пасічників і агровиробників проведуть онлайн-семінари

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА, це розповів начальник управління агропромислового розвитку ОДА Костянтин Довгаль

У роботі також візьмуть участь і працівники органів місцевого самоврядування.

Зауважується, що головна мета семінарів полягає у тому, щоб налагодити між аграріями та пасічниками області ефективну взаємодію, запобігти випадкам масового отруєння бджіл під час застосування засобів захисту рослин і не допустити порушень законодавства у галузі бджільництва.

Окрім цього, одне з питань стосуватиметься державної підтримки галузі бджільництва. При цьому в управлінні агропромислового розвитку нагадують, що в минулому році пасічники Київщини залучили понад 3,5 млн грн державних коштів за наявні бджолосім’ї.

Нагадаємо, що на Київщині триває передача земель державної власності сільськогосподарського призначення у комунальну власність територіальних громад.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: