#

На Київщині молодик удруге за рік сів за кермо "під кайфом" (ФОТО)

22.04.2021 14:27
На Київщині молодик удруге за рік сів за кермо "під кайфом" (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 22 квітня, чайківські патрульні затримали водія під кайфом та без прав

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що на 22 км автодороги Київ-Ковель інспектори зупинили авто ЗАЗ, оскільки водій порушив ПДР. Під час перевірки документів 25-річного керманича, поліцейські помітили невідповідність голографічної плівки, розміру шрифту та забарвлення бланку стандартам. Інспектори також встановили, що документ із такою серією та номером тимчасово вилучений у водія.

Також під час спілкування інспектори помітили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння. Керманич відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння. Поліцейські вирішили провести поверхневий салону автомобіля та виявили там згорток із подрібненою речовиною рослинного походження.

Оскільки чоловік вже вдруге протягом року сів за кермо у стані сп'яніння, поліцейські склали на нього протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП. А всі обставини справ щодо оригінальності посвідчення водія та підозрілої речовини будуть встановлювати слідчі, яких патрульні викликали на місце події.

Нагадаємо, що за результатами 2020 року на Київщині промислове поголів'я птиці скоротилося на 40%, або на 9,07 млн, склавши 13,5 млн голів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram