#

На Київщині начальника відділу одного з управлінь податкової служби спіймали на хабарі (ФОТО)

07.08.2020 11:30
На Київщині начальника відділу одного з управлінь податкової служби спіймали на хабарі (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Київській області було затримано начальника відділу одного з управлінь податкової служби  під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 15 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Прокуратура Київської області" у Faсebook.

За даними слідства, податківець вимагав неправомірну вигоду в розмірі 15 тис грн від громадянки за зняття з реєстру податкової застави рухомого та нерухомого майна зареєстрованого на її покійному синові та заміну на оборотні активи.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, затриманому готується повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва прокурорів Броварської місцевої прокуратури повідомлено про підозру колишньому голові одного з колективних сільськогосподарських підприємств Київщини за привласнення майна в особливо великих розмірах.


Читати "Моя Київщина" у Telegram