#

На Київщині назвали нові імена лауреатів фотоконкурсу

12.12.2020 19:25
На Київщині назвали нові імена лауреатів фотоконкурсу
Фото з місця події

Нещодавно на Київщині закінчився цікавий фотоконкурс "Молодіжна робота. Глобалізація." за участю молодіжних працівників, а також фахівців й вихованців закладів культури регіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Конкурсна комісія визначила переможців. У Всеукраїнському молодіжному центрі в столиці відбулася урочиста церемонія нагородження фіналістів та відзначення учасників.

Так, лауреатами конкурсу стали Даниїл Майоров, Катерина Тищенко, Наталiя Бенедiс, Ніна Громадська та Світлана Вербіцька. Метою конкурсу стала популяризація та впровадження глобальних цілей сталого розвитку на Київщині, подальше їх втілення у роботі з молоддю на місцях.

Глобальними цілями слугували глобальні проблеми планети та потреби суспільства: подолання бідності та голоду, міцне здоров’я і благополуччя, якісна освіта, гендерна рівність, чиста вода та санітарні умови, чиста енергія, гідна праця, промисловість та інновації, відповідальне споживання, зміна клімату та збереження морських ресурсів, захист екосистеми суші, мир та партнерство заради розвитку.

Тобто молоді люди визначали близьку собі глобальну ціль сталого розвитку, або ту, що вже впроваджують у роботі. Та робили фото, яке перегукується з обраною ціллю і відображає співпрацю з молоддю.

Відзначимо, що найкращі роботи увійшли до настільного календаря 2021 року.

Також нагадаємо, що вихованка Ірпінської дитячої школи мистецтв імені Михайла Вериківського Анна Кушнірук стала лауреаткою І Відкритого дистанційного виконавського конкурсу "Український Ренесанс".

Фотоконкурс «Молодіжна робота. Глобалізація.». Фото

Фотоконкурс «Молодіжна робота. Глобалізація.». Фото

Фотоконкурс «Молодіжна робота. Глобалізація.». Фото



Читати "Моя Київщина" у Facebook