#

На Київщині недобросовісне підприємство декілька років "ремонтує" дороги (ФОТО)

11.08.2021 08:30
На Київщині недобросовісне підприємство декілька років "ремонтує" дороги (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Київській області ТОВ "Спец Комплект Постач" ремонтує дороги, однак якість виконаних робіт жахлива

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Сергія Плахотнюка у Facebook.

Автор допису зазначає:

Коли я написав допис про те, як на замовлення КОДА зрімунтірували дорогу по вулиці Галянта у селі Розкішна, наступного ж дня відправив скаргу, щоб вжили заходів ліквідувати неякісно виконану послугу. Отримав відповідь, суть якої така: ТОВ "Спец Комплект Постач" на ділянці дороги "Ставище – Розкішна" (на Жашків) ліквідувало 294 кв. м вибоїн та провела роботи з ОЧИЩЕННЯ ПРОЇЗНОЇ ЧАСТИНИ від нанесеного ґрунту та гравію (станом на 22.07.2021). У мене є фото дороги станом на 25.07.2021 (тобто три дні після робіт) - там ґрунт і гравій нанесено знову.

Далі чоловік зауважує, що договір на обслуговування автомобільних доріг загального користування місцевого значення Київської області укладено ще 2018 року - на суму 804 млн 287 тис грн зі строком надання послуг протягом 2019-2020 років. У 2021 році договір продовжили з договірною ціною 205 млн 150 тис. грн.

Чоловік зауважує:

6 червня 2019 року ставищенська поліція склала адмінпротокол на директора ТОВ "Спец Комплект Постач", мовбито він не вжив заходів щодо ліквідації вибоїн площею 16 кв. м, через що автомобіль Mazda 6 потрапив 3 травня в ДТП. Однак справу закрито, оскільки це КОДА мало направити до ТОВ «Спец Комплект Постач» завдання залатати дорогу (бо так прописано в договорі).

Також він зауважує, що Тимошенко 2 листопада 2020 року лейтенант ставищенської поліції Тимошенко склав припис ліквідувати недоліки експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування Ставищенського району. Проте суд знову не визнав посадових осіб ТОВ «Спец Комплект Постач» відповідальними за стан доріг (бо так прописано в договорі).

На кінець авто допису говорить, що за ТОВ "Спец Комплект Постач" тягнеться 39 кримінальних судових рішень і ще десятки адміністративних та господарських. Фірма фігурує у журналістських розслідуваннях, але це ніяк не впливає на укладення мільйонних контрактів.

Нагадаємо, що нещодавно працiвники Ставищенського ЖКП виявили несанкціоноване сміттєзвалище неподалік місцевого лісництва, а самебіля урочища Ревиха.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: