#

На Київщині нетверезий водій накинувся на поліцейських

02.06.2020 15:32
На Київщині нетверезий водій накинувся на поліцейських
Фото з мережі Інтернет

Правоохоронці притягнули до адмінвідповідальності жителя села  Нові Петрівці, який  злісно  порушував правила дорожнього руху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Погляд". 

Все починалося нібито безневинно. У Нових Петрівцях району, група реагування патрульної поліції побачила автівку, що їхала з непрацюючою фарою. Поліцейські вирішили зупинити машину, аби попередити водія про несправність.

Але водій повів себе дивно – почав тікати. Патрульні наздогнали правопорушника, коли він уже  припаркував автомобіль. Керманичем виявився 55-річний чоловік із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Свою провину не визнавав, кидався на поліцейських, та намагався запевнити їх, що за кермом перебувала його дружина.

Про це повідомила Поліція Київської області, зазначивши, що патрульні встановили, що саме цей чоловік перебував за кермом.

«Чоловік вже неодноразово притягувався до відповідальності за низку порушень ПДР, однак попри це, він сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Відтак, правоохоронці склали три адмінпротоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування) та за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про Адміністративні правопорушення!, йдеться у повідомленні й зазначається, що матеріали справ буде скеровано до суду для прийняття рішень.

Нагадаємо, що у Вишневому поліція врятувала чоловіка з квартирного полону. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook