#

На Київщині невдовзі з’явиться Науковий парк

25.06.2020 09:54
На Київщині невдовзі з’явиться Науковий парк
Фото з мережі Інтернет

Учора, 24 червня, на робочій нараді голови Київської ОДА Василя Володіна обговорили створення Наукового парку "Unit Agro" на території столичної області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на КОДА.

Василь Володін зауважив, що державна реєстрація парку запланована на початок липня цього року. Створення Наукового парку передбачає активізацію розвитку агропромисловості, ведення освітньої та науково-технічної діяльності. Поява такого парку на території Київщини уможливить вирощення конкурентоспроможної, органічної продукції, яка матиме попит як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

Окрім цього, відкриття Наукового парку є надзвичайно важливим для розвитку освітньої, науково-технічної та інноваційної діяльності вчених області. До того ж, парк сприятиме розвитку та підтримці малого інноваційного підприємництва в державі.

У зустрічі взяли участь представники Білоцерківського індустріального парку, Міжнародного фонду сприяння інвестиціям, Білоцерківського національного аграрного університету, департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та інші засновники і майбутні учасники наукового парку.

Нагадаємо, що в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району створили новий парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення – "Зелена брама".

Читати "Моя Київщина" у Telegram