#

На Київщині обговорили проблему ліквідації стихійних сміттєзвалищ

12.08.2020 17:50
На Київщині обговорили проблему ліквідації стихійних сміттєзвалищ
Фото з місця події

Сьогодні, 12 серпня, під керівництвом заступника голови Київської облдержадміністрації Євгена Калініна відбулося засідання постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

У ході роботи члени комісії обговорили першочергові заходи з ліквідації несанкціонованих та стихійних сміттєзвалищ.

Вирішення проблеми зі несанкціонованими звалищами відходів є однією з умов забезпечення сталого розвитку області. За чисте довкілля ми маємо боротися разом, - підкреслив Євген Калінін.

За результатами засідання прийнято рішення про організацію й виконання першочергових заходів з ліквідації несанкціонованих та стихійних сміттєзвалищ. Крім того, Департаменту екології та природних ресурсів КОДА доручено оновити склади постійно діючих комісій з питань поводження з безхазяйними відходами, постійно забезпечувати ліквідацію несанкціонованих звалищ відходів, своєчасно реагувати на звернення громадян, що надходять через електронний сервіс "Інтерактивна мапа міністерства екології та природних ресурсів України".

Варто зазначити що, з метою забезпечення ліквідації несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів на 2020 рік за рахунок обласного бюджету передбачено кошти в сумі 26250 тис грн.

Нагадаємо, що 12 серпня у Василькові відбулося зіткнення двох легкових автомобілів Chevrolet та Volkswagen, внаслідок чого постраждала одна людина.

Читати "Моя Київщина" у Facebook