#

На Київщині патрульні вчергове відмовилися від хабаря

26.01.2022 08:20
На Київщині патрульні вчергове відмовилися від хабаря
Фото з місця подій

У неділю, 23 січня, із метою уникнення відповідальності за правопорушення водій запропонував патрульним неправомірну вигоду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Близько 13-ї години на 77 км автодороги Київ-Харків-Довжанський патрульні зупинили транспортний засіб Volkswagen Touareg, водій якого порушив ПДР. Під час спілкування з керманичем інспектори встановили, що останній керував авто, не маючи при собі посвідчення водія відповідної категорії.

44-річний керманич із метою уникнення адміністративної відповідальності за вчинене правопорушення запропонував поліцейським хабарОхоронці порядку попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, але той наполягав на своєму.

Охоронці порядку винесли на водія постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Березанського РУП для встановлення всіх обставин.

Нагадаємо, що слідчі Нацполіції повідомили підозру учасникам злочинного угруповання, які незаконно отримали з бюджету 25 млн грн відшкодування ПДВ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook