#

На Київщині патрульні затримали п'ятьох осіб із наркотиками

15.06.2020 15:32
На Київщині патрульні затримали п'ятьох осіб із наркотиками
Фото з мережі Інтернет

Патрульні Київщини впродовж вихідних виявили 5 осіб із забороненими речовинами 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

У суботу на вулиці Київський Шлях у 40-річного чоловіка бориспільські патрульні виявили шприц з речовиною білого кольору, два пластикові флакони з рідиною коричневого кольору та згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору.

В суботу по обіді на вулиці Сагайдачного, у 31-річного громадянина білоцерківські патрульні виявили білу порошкоподібну речовину. Зі слів чоловіка, це – амфетамін.

Ввечері, того ж дня, у районі Олександрійського бульвару в місті Біла Церква поліцейські виявили пакетик з таблетками невідомого походження у 25-річного перехожого.

У неділю, близько 9-ї години ранку, на вулиці Фастівська в місті Біла Церква у 28-річного чоловіка виявили білі таблетки у поліетиленовому пакетику. З його слів, це – буприформін. Близько 11-ї години, того ж дня, під час поверхневої перевірки 49-річного громадянина, в останнього виявили 16 таблеток з невідомою речовиною.

Оскільки речовини ймовірно наркотичні, то у всіх випадках на місці події викликали слідчо-оперативну групу поліції. Вилучені речовини передали на експертне дослідження.

Нагадаємо, що на Білоцерківщині 28-річний хлопець посіяв майже чотири сотні кущів коноплі, які вилучили поліцейські. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook