#

На Київщині перевірили підготовку штурмової бригади "Лють" (ФОТО)

08.03.2023 20:20
На Київщині перевірили підготовку штурмової бригади "Лють" (ФОТО)
Фото з місця події

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов та т.в.о. голови Київської ОВА Дмитро Назаренко проінспектували, як проходить навчання бійців штурмової бригади "Лють

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

Спеціальні навчання проводять лише досвідчені інструктори, які вже мають бойовий досвід. Найбільший акцент робиться на набуття або ж вдосконалення навичок із вогневої, медичної та тактичної підготовки. 

На курсах знаходяться виключно цивільні, які отримують первинні знання. Тиждень тому вони отримали теоретичні знання, а зараз відбувається процес тактичної, вогневої, домединої підготовки. Окрім цього, далі у них буде більш професійна підготовка – відпрацювання спеціальних тактичних завдань вже в іншому місці і з іншими фахівцями.

Одна із доброволиць прокоментувала, чому пішла в новостворену бригаду:

Я вирішила піти в "Лють", тому що я хочу, щоб мої рідні та друзі жили у вільній країні – державі, де немає ворогів. Також найголовніше – я хочу допомагати, рятувати життя та жити під мирним небом..

На Київщині більше 300 осіб із цивільного населення заповнили анкети для приєднання до "Гвардії наступу". Понад 180 поліцейських Київської області вже виявили бажання перейти із своїх підрозділів до бригади "Лють".

Нагадаємо, що 1 березня  у Харківському госпіталі після тривалого лікування загинув військовий із Фастова Валерій Тіщенко.


Читати "Моя Київщина" у Telegram