#

На Київщині переховувався учасник банди, яка у Дніпрі "обчистила" чоловіка на $350 тисяч доларів (ФОТО)

04.10.2022 10:15
На Київщині переховувався учасник банди, яка у Дніпрі "обчистила" чоловіка на $350 тисяч доларів (ФОТО)
Фото з місця подій

Троє жителів Харківщини організували розбійний напад та у Дніпрі забрали в потерпілого сумку з грошима у сумі 350 тисяч доларів США, після чого почали переховуватися у Київській, Закарпатській та Харківській областях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на портал МВС.

Один із нападників у формі працівника служби доставки вистрелив у бік чоловіка та забрав гроші. Із місця нападу зловмисники втекли автомобілем, який потім залишили на одній з вулиць Дніпра. Того ж дня поліцейські виявили покинуту машину.

До розкриття злочину долучилися поліцейські ще трьох областей. У повідомленні МВС вказано:

До розкриття злочину поліцейськими Дніпропетровської області долучилися правоохоронці ще з трьох областей. Завдяки спільній роботі їм вдалося встановити маршрут нападників та затримати всіх фігурантів озброєного розбійного нападу. Це – троє чоловіків віком 26, 27 і 33 роки, які після скоєння злочину виїхали з міста та стали переховуватись у Київській, Закарпатській та Харківській областях.

За місцями проживання зловмисників та у тимчасових помешканнях правоохоронці провели обшуки. У результаті було вилучено частину викрадених грошей, зброю, корпуси гранат РГД, Ф-1, запали УЗРГМ, патрони, чорнові записи, а також інші речові докази, які підтверджують причетність фігурантів до нападу. Також виявили номерні знаки автомобіля, яким чоловіки поїхали з місця злочину.

Зараз слідчі проводять досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що на Київщині до суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього економіста за фактом розтрати бюджетних коштів і складання підроблених офіційних документів.





Читати "Моя Київщина" у Facebook