#

На Київщині підготували проєкт на будівництво однієї з ділянок Великої кільцевої дороги

20.02.2021 17:30
На Київщині підготували проєкт на будівництво однієї з ділянок Великої кільцевої дороги
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно створили робочу групу з депутатів Немішаївської селищної ради, уповноваженої на взаємодію зі Службою автомобільних доріг у Київській області в питаннях будівництва Великої кільцевої дороги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Бориса Коваля у Facebook.

19 лютого відбулася перша зустріч представників Робочої групи з посадовими особами Служби автодоріг у складі заступників Начальника Служби та керівного складу проектної організації.

У результаті зустрічі встановлено наступне:

  • Проєкт на будівництво ділянки нової автодороги між Варшавською та Житомирською трасами готовий, наразі потребують коригування кошториси
  • Дорога передбачається шестиполосна з відбійником, огорожею та допоміжною дорогою з обох сторін

В основному дорога пролягає через ліс. Але є ділянки з приватною власністю. Під вилучення потрапляють близько 20 Га землі. Є декілька шляхів вилучення, зокрема: через заміну на аналогічну ділянку в іншому місці або через викуп за державні кошти згідно нормативної оцінки. Тендер на визначення фірми-підрядника заплановано провести наприкінці цього року.

Також нагадаємо, що у 2021 році на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання доріг та вулиць Київської області передбачено з державного бюджету понад 873,5 млн грн.

May be an image of текст

Читати "Моя Київщина" у Facebook