#

На Київщині планують звести житло для переселенців

03.08.2022 10:50
На Київщині планують звести житло для переселенців
Фото з мережі Інтернет

У Київській області на земельних ділянках в розмірі до 2 мільйонів квадратних метрів зведуть збудувати містечко з житлом для переселенців

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням "internetua.com", за підтримки керівництва компанії ТОВ «КиївБудДевелопмент», враховуючи наявну ситуацію в нашій країні, було створено Благодійний фонд "ReHome", який займається збором коштів для будівництва житла для вимушених переселенців, осіб які втратили житло внаслідок військової агресії російської федерації, біженців, малозабезпечених сімей, інвалідів та інших категорій населення.

Наступним проєктом Компанії планується будівництво нового соціально розвиненого житлового містечка в Київській області на відповідних земельних ділянках в розмірі до 2 мільйонів квадратних метрів.

Зауважується, що частина збудованої житлової площі буде передана по програмі Благодійного фонду "РЕХОУМ" особам, що втратили житло внаслідок агресії російської федерації, біженців, малозабезпечених сімей, інвалідів та інших категорій населення.

Також розглядають можливість безплатної передачі частини житлових площ в розмірі 10% від загальної площі квартир (без урахування місць загального користування) на користь держави після введення їх в експлуатацію. Це житло зможуть отримати державні службовці, військовослужбовці, малозабезпечені сім’ї, люди з інвалідністю, вимушені переселенці.

Нагадаємо, що цього тижня з Маямі до Ірпеня вирушать 167 одиниць вогнепальної зброї, що є прецедентом в історії міжнародного партнерства України і США.

Читати "Моя Київщина" у Telegram