#

На Київщині почали вакцинувати трудові колективи

23.07.2021 20:30
На Київщині почали вакцинувати трудові колективи
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 23 липня, на Київщині розпочалася вакцинація організованих трудових колективів, одними з перших у регіоні цією можливістю скористались працівники підприємства "Звіроплемгос" у селі Велика Каратуль Переяславської міської громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін акцентував на тому, що

П’ятий етап вакцинації в нашій області стартував активно. Ми доклали всіх зусиль, щоб щеплення від коронавірусу в регіоні могли отримати абсолютно всі бажаючі. Для цього в нас працюють центри масової вакцинації та пункти щеплень. А трудові колективи мають можливість організовувати вакцинацію безпосередньо на базі власних підприємств. Якщо в штаті є понад 50 охочих, до них виїжджає мобільна бригада. Це зручно й дозволяє зекономити час.

Директор ферми "Звіроплемгос" Сергій Рядушин зі свого боку додав, що в колективі підтримали ідею вакцинуватись організовано.

Зазначається, що залишити заявку на виїзд мобільної бригади з імунізації для вакцинації трудового колективу можна, зателефонувавши в контакт-центр Міністерства охорони здоров’я України за номером 0 800 60 20 19.

Нагадаємо, що 23 липня, на території Київської області відкрили вже 19 центрів масової вакцинації

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: